شيره انگور: فوايد، موارد استفاده، حقايق تغذيه اي و هشدارها

 

شيره انگور نوعي شيره انگور ملاير است كه با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف مي شود. علاوه بر اينكه در وعده صبحانه مصرف مي شود، براي فوايد ديگري نيز مصرف مي شود. فوايد شيره انگور براي كم خوني مفيد است، براي بارداري مفيد است و خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.

 

شيره انگور چيست ؟

يكي از چيزهاي مهم در مورد آگاهي از سلامتي ما و دوران مدرنيته، كشف مجدد مواد عالي مانند دوشاب  است. شيره انگور يا دوشاب، غذايي باستاني است كه به دليل خواص مغذي و طعم دلپذيرش محبوبيت زيادي دارد. قبل از استفاده از شكر، شيره انگور ملاير در سراسر درياي مديترانه و به ويژه يونان بسيار رايج بود، نه تنها به عنوان يك شيرين كننده، بلكه به عنوان يك درمان ويژه براي بيماري ها شناخته شده بود.

 

طعم شيره انگور اصل شيرين با كمي ادويه و عطر آن تند، قوي و فوق العاده وسوسه انگيز است. اين محصول عالي از جوشاندن  انگور در حرارت كم به مدت طولاني به دست مي آيد. اين نسبتاً گران است زيرا فرآيند توليد طولاني است و محصول نهايي نسبت به حجم انگور ها بسيار كم خواهد شد. بافت آن كاملاً شبيه سركه بالزاميك قديمي است. اگر از طرفداران Ottolenghi هستيد، مطمئناً با شيره انگور ملاير انار آشنايي داريد و مي توانيد از شيره انگور استفاده كنيد.

اين محصول مايع چسبناك شيرين سرشار از انرژي، كلسيم و آهن است. خواص آن شامل آنتي اكسيدان ها، ويتامين هاي A، C و B و مواد معدني مانند پتاسيم، آهن، كلسيم و منيزيم است. بدن ما قندهاي طبيعي موجود درشيره انگور ملاير را نيز به راحتي متابوليزه مي كند.

بدون ترديد قيمت شيره انگور اصل يا همان شيره انگور ملاير به نسبت انواع كيفيت هاي موجود در بازار متفاوت است. به طور كلي شيره انگور اصل فقط به محصولي كه به صورت محلي و غير صنعتي توليد شده باشد، مي گويند.

 

شيره انگور ملاير در انواع دسر ها و ميان وعده ها

 

جفت هاي درخشان اين شيرين كننده فوق العاده سالم شامل فرني / گرانولا، ارده كنجدي، سالادهاي تازه، سبزيجات پخته شده، سالاد ميوه، بستني، پخت، لعاب، گوشت و خورش لوبيا است. آشپزهاي خانگي از آن در سس هاي گوجه فرنگي معطر استفاده مي كنند. آن را با ادويه هاي گرم مانند دارچين، ميخك و جوز هندي و حتي با شكلات تلخ تركيب كنيد. اغلب در غذاهاي يوناني در غذاهاي خوش طعم استفاده مي شود - طعم لذيذ آن براي تقويت سس هايي كه گوشت بره و خوك و همچنين ماهي را همراهي مي كنند استفاده مي شود.

 

رايج ترين استفاده از اين شربت شيره انگور براي تهيه انواع شيريني مانند موستالوريا (پودينگ انگور) و موستوكولورا (كلوچه هاي انگور) در ماه هاي پاييز است. دايان كوچيلاس (يك نويسنده شگفت‌انگيز كتاب آشپزي يوناني) در اين پست وبلاگ به ما توصيه مي‌كند كه «اگر دستور اصلي يك فنجان شكر و يك فنجان شير، آب يا آبميوه است، به جاي شكر از بهترين شيره انگور ملاير استفاده كنيد.

 

شيره انگور چه مزايايي دارد؟

 

فوايد شيره انگور كه براي بسياري از بيماري ها مفيد است:

 

  • از استخوان ها محافظت مي كند: به دليل اينكه منبع خوبي از كلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي كند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم كمك مي كند. توانايي عضلات براي انقباض را افزايش مي دهد. در برابر بيماري هاي استخواني به ويژه در زنان در دوران يائسگي محافظت مي كند.
  • براي سلامت جنسي مفيد است: به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. ميل جنسي را افزايش مي دهد و در نتيجه از سلامت جنسي محافظت مي كند.
  • مفيد براي يبوست: تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي كند
  • براي خون مفيد است: به لطف آهن از كم خوني جلوگيري مي كند. به تامين يك سوم نياز روزانه بدن به آهن كمك مي كند. همچنين باعث افزايش خون در بدن مي شود.

 

مصرف شيره انگور اصل در دوران بارداري

 

به دليل داشتن مواد معدني فراوان، فوايدي را در دوران بارداري و شيردهي به همراه دارد. آرام اعصاب و دوري از استرش و تشويش ناشي از مسمويت هاي غذايي كه ويار برا مادران به همراه مي آورد، با خوردن شيره انگور ملاير و حذف غذاهاي صنعتي در دوران بارداري ، مادران را از شر فشارهاي جسمي و رواني رها مي سازد.

 

 

براي دردهاي قاعدگي مفيد است

 

 در برخي موارد، درد قاعدگي به دليل كمبود آهن رخ مي دهد. شيره انگور با آهن در محتويات درد. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم موجود در خون از لخته شدن خون جلوگيري مي كند. به اين ترتيب مي توان دردهاي قاعدگي را تسكين داد. همچنين از ماهيچه هاي رحم محافظت مي كند.

 

  • باعث رشد سالم سلول ها مي شود: به هر نحوي كه شده ترميم سريع و آسان بافت پوست را فراهم مي كند.
  • افزايش تشكيل گلبول هاي قرمز خون: سيستم ايمني را تقويت مي كند.

 

 

ساير فوايد مصرف شيره انگور اصل

 

  • باعث رشد مي شود: به ويژه براي كودكان در سنين رشد و تكامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين ها باعث رشد سالم مي شود.
  • از سيستم عصبي محافظت مي كند: به لطف محتواي منيزيم، حجم كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل مي كند و اعصاب را آرام مي كند.
  • مفيد براي سردرد و خستگي: حاوي ويتامين ها و مواد معدني، خستگي. سردرد را تسكين مي دهد.

 

تاثيرات ويژه شيره انگور در بدن

 

 براي باز شدن  رگ ها مفيد است و هر نوع گرفتگي را بهبود مي بخشد. همچنين اين ماده جادويي خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.دوشاب اشتها را باز مي كند و غذاي شما را با طعم عالي خود در جايگاه نوشيدني سر سفره لذت بخش تر خواهد كرد.

 

فوايد شيره انگور براي پوست چيست؟

 

  • از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت مي كند.

 

  • از پيري زودرس جلوگيري مي كند. ظاهر جوان تري را فراهم مي كند.

 

  • براي پوست در برابر اثرات منفي الكل و سيگار مفيد است.

 

چگونه بايد شيره انگور مصرف كرد؟

 

  • شيره انگور را مي توان به روش هاي مختلف مصرف كرد.

 

  • اگر براي كم خوني استفاده شود، مي توان هر روز صبح يك يا دو قاشق غذاخوري معده خالي مصرف كرد. اين باعث افزايش توليد آهن مي شود. از كم خوني جلوگيري مي كند.

 

  • در زندگي روزمره مي توان با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف كرد.

 

آيا شيره انگور لاغر كننده است؟

 

  • شيره انگور ملاير معمولاً نوعي شربت است كه از ميوه انگور به دست مي آيد.
  • منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است.
  • مي توان آن را به روش هاي مختلف مصرف كرد.
  • اگر تا حدي با دقت مصرف شود، مهم نيست.
  • اما اگر شيره انگور ملاير به مقدار ناخودآگاه مصرف شود وزن كم كنيد.
  • اين مي تواند باعث افزايش وزن شود، به خصوص زماني كه همراه با نان فراوان مخلوط با ارده كنجد براي صبحانه مصرف شود.

 

به عبارت ديگر، شيره انگور ملاير با چه غذاهايي مصرف مي شود، تا حدي بسيار مهم است.

برخي از افراد با اضافه كردن به ليست رژيم غذايي خود از آن استفاده مي كنند. آنها به جاي مصرف قند، شيره انگور ملاير را براي تامين كلسيم و كربوهيدرات بدن مصرف مي كنند.

در اين صورت هم مصرف قند كاهش مي يابد و هم كلسيم در اختيار بدن قرار مي گيرد.

 

مضرات شيره انگور چيست؟

 

عوارض جانبي مانند سوء هاضمه، نفخ يا اسهال در صورت مصرف زياد ديده مي شود. اما نگارنده اين مقاله تا كنون نديده يا نشنيده است كه كسي با مصرف شيره انگور دچار عاره اي شود. به نظر ما نسبت دادن بيماري ها در عصر مدرن به مصرف غذاهاي ارگانيك، از جمله ايده هايي تاريكي است كه با پذيرش جمعي جوامع بشري به حقيقت مي پيوندد! ناخودآگاه جمعي بشر با هر اطلاعاتي كه تغذيه شود، به شرط پذيرش توده مردم مي تواند بر آن ها حكمراني كند.

اگر جز افرادي هستيد كه باور دارند مصرف حبوبات باعث ايجاد اختلالات گوارشي مي شود، يا اينكه پذيرفته ايد كه عسل طبيعي حساسيت زا است و يا معده خود را از خوردن ميوه هاي خام به دستور پزشكان كور دل محروم گذاشته ايد، بايد به شما بگوييم كه راهي ساده و در عين حال سخت براي تغيير اين الگوي جمعي پيش روي داريد!

كافيست كه يك دروه چند روزه يا نهايتا چند ماهه را به سم زدايي و برون ريزي هاي فيزيكي حاصل از انباشست سموم كشنده شيميايي اختصاص دهيد و تحت هر شرايطي و هر نوع دردي به خوردن غذاهاي طبيعي ادامه دهيد و حتي نوك سوزن از هيچ ماده غذايي كارخانه اي تغذيه نكنيد. پس از آن به زندگي سالم سلامي دوباره به تندرست اجدادمان در زمين خواهيد كرد.

 

خريد شيره انگور

 

اگر با دانستن تمام فوايد شيره انگور خانگي تصميم به خريد شيره انگور گرفته ايد، ما به شما يك پيشنهاد ويژه خواهيم داد! آن هم خريد شيره انگور عسلي ملاير از فروشگاهي است كه لينك آن در اين قسمت قرار داده شد. با اطمينان بهترين شيره انگور ايران را از اين فروشگاه تهيه نماييد.

نحوه كاشت درخت هلو

درختان هلو، جزو درختان ميوه اي هستند كه به سرعت رشد مي كنند و در سن ? تا ? سالگي، ميوه مي دهند. با اين حال، بيشتر باغبانان ترجيح مي دهند كه درختان جوان و سالم را، از نهالستان ها يا مزارع كشاورزي خريداري كنند، تا اينكه بخواهند يك نهال كوچك و شكننده را به يك درخت زنده و بزرگ تبديل كنند.

به طور كلي، درختان جواني كه از نهالستان آلفا نهال يا مزارع كشاورزي تهيه مي شوند، طي ? تا ? سال ميوه مي دهند. باغداران علاوه بر يادگيري نحوه كاشت درخت هلو، بايد بدانند كه اين درخت ظريف، به شرايط خاصي احتياج دارد و مستعد ابتلا به انواع بيماري ها و آلودگي ها و حشرات خواهد بود.

اگر اين موارد به خوبي مورد توجه قرار گيرد و درخت به درستي كاشته و از آن در برابر شرايط محيطي به خوبي محافظت شود، هر ساله، ميوه هاي خوشمزه ي زيادي توليد خواهد كرد.

يك درخت جوان هلو خريداري كنيد:

يك درخت جوان هلو را از يك مزرعه يا مراكز باغباني، خريداري كنيد. مي توانيد درخت هلوي خود را از طريق كاشت بذر و يا هسته ي ميوه پرورش دهيد، اما اين كار بسيار وقت گير و دشوار خواهد بود. يك دانه هلو، حدود ? تا ? سال طول مي كشد تا به يك درخت بزرگ و بالغ براي ميوه دهي تبديل شود. اگر درخت خود را از مزرعه يا مراكز باغباني تهيه كنيد، تنها ? سال نياز است تا براي ميوه دهي صبر كنيد و نتيجه ي آن، بسيار قريب الوقوع خواهد بود.

هنگام خريد درخت، به دنبال يك درخت جوان، خفته و بدون برگ باشيد. اين درختان بهتر است بين پاييز و اوايل فصل بهار خريداري شوند. اگر درختي فعال و پر شاخ و برگ با برگ هاي سبز بكاريد، ممكن است فشار زيادي به درخت وارد شود و احتمال خراب شدن آن وجود دارد.

در مورد استفاده از دانه هلو، اطمينان حاصل كنيد كه از يك هلوي خوشمزه و آبدار تهيه شده است، تا ميوه هاي درخت شما نيز داراي ويژگي هاي “مادر خود” باشند (گرچه بايد به خاطر داشته باشيد كه هيچ تضميني براي وجود حتمي اين صفات در ميوه هاي جديد وجود ندارد) . بعد از پيدا كردن يك هلوي خوشمزه، هسته ي آن را جدا كرده و بگذاريد تا براي چند روز خشك شود. سپس دانه را باز كنيد و بذر آن را كه همانند يك بادام است، از پوسته ي خود خارج كنيد.

https://alphanahal.ir/peach-seedlings/

به آب و هوا دقت كنيد:

اگر در منطقه اي با آب و هواي سرد زندگي مي كنيد، نوع هلوي خود را با دقت انتخاب كنيد. با يك كارمند مزرعه يا مراكز باغباني محلي، درمورد اينكه چه نوع هلويي در منطقه شما به راحتي رشد مي كند، صحبت كنيد. در ايالات متحده آمريكا، هلو در مناطق ?-? به خوبي رشد مي كند؛ اما در مناطق ? و ? بهترين عملكرد را دارد. هلوي “فراست” (Frost) و “آوالون پرايد” (Avalon Pride)، دو نوع هلويي هستند كه مي توانند هواي سرد را تحمل كنند.

اگر به دنبال نوعي از درخت هلو با اندازه اي كوچك مي گرديد تا بتوانيد آن را داخل ايوان يا پاسيوي خود در گلدان پرورش دهيد، “Pix-Zee” و “Honey Babe” گزينه هاي خوبي هستند. ارتفاع آنها تنها به حدود ? فوت (?.? متر) خواهد رسيد.

سعي كنيد هلوي خود را در فصل بهار بكاريد:

بهترين زمان براي كاشت درخت هلو در فصل بهار، در حالي كه درخت هنوز خاموش است مي باشد. هيچگاه سعي نكنيد يك درخت هلوي فعال را در فصل تابستان به بستر خاك منتقل كنيد، زيرا اين امر ممكن است به درخت آسيب برساند.

منطقه اي مناسب پيدا كنيد:

منطقه مناسبي را براي كاشت درخت هلو خود انتخاب كنيد. هلو عاشق آفتاب است و به حداقل شش ساعت تابش مستقيم نور خورشيد در هر روز نياز دارد. درخت هلو همچنين گرما را بسيار دوست دارد؛ بنابراين كاشت آن در گرمترين مكان باغ (مانند كنار يك ديوار جنوبي كه گرماي خورشيد را منعكس كند) عالي خواهد بود.

 

براي كاشت درخت در باغ خود، به دنبال نقطه اي بگرديد كه داراي خاك خوب با زهكشي مناسب، ماسه اي و نسبتاً حاصلخيز باشد. براي داشتن جريان هواي مناسب (و كاهش خطر يخ زدگي) بهتر است در جاي مرتفعي باشد و همانطور كه در قسمت هاي بالا گفته شد، در بيشتر اوقات سال نيز نور مستقيم خورشيد را تأمين كند.

انواع درخت هلو ايراني و خارجي شامل چه ارقامي هستند:

درخت‏هاي هلو انواع متنوعي دارند. به همين خاطر، در زمان كاشت درخت هلو، مي‏توان از انواع نهال‏ هاي مختلف موجود در بازار استفاده كرد. از جمله درخت‏هاي هلو ايراني و خارجي مي‏توان به موارد زير اشاره كرد:

هلو انجيري زودرس

هلوي سبز

هلو رد تاپ

هلو كاظمي

هلو سرخ

هلو انجيري زعفراني

نحوه احداث باغ هلو :

چون عمر هلو يا شليل نهايتآ ??سال مي‌باشد پس بنابراين نياز به يك نوع درخت پايه مثل گلابي يا سيب داريم كه من به شخصه گلابي را به سيب ترجيح مي‌دهم، چون قيمت گلابي هميشه بالاتر از سيب بوده وباروري بيشتري نيز دارد.

براي احداث ابتدا بايد زمين مورد نظر را تسطيح كرده وبه عمق 60 سانتيمتر شخم ميزنيم. پس ازشخم اقدام به زدن جوي‌هاي كوچك (جوي خربزه) با فاصله‌ي 4.5 تا 5 متر از يكديگرميكنيم (4.5 براي باغ‌هاي كوچك/5 براي باغ‌هاي بزرگ)

پس از زدن جوي ازيك سابسويلر (زيرشكن) يك تيغه به ارتفاع 1.20 تا 1.5 متري براي شكافتن داخل جوي‌ها استفاده مي ‌كنيم. با اين كار ديگراحتياج به كندن گودال بزرگ نداريم براي كاشت برداشتن 2 بيل خاك كافي است. سپس به فاصله 1.5 متراز يكديگر اقدام به كاشت مي كنيم.

هر سه درخت بايد 2 درخت اول هلو يا شليل و 1 درخت گلابي يا سيب باشد. در اين روش كاشت هم هزينه كندن گودال تقريبآ به 0 ميرسد هم درزمان صرفه جويي مي شود وهم رشد درخت فوق العاده مي شود با اين روش درخت هلو يا شليل مي تواند در يكسالگي به بار نوبر بنشيند.

اگر با روش قرق آبي آبياري مي كنيد درسال اول دراين باغ مي توانيد هر نوع محصول صيفي كه دلخواه تان است بكاريد كه اين كاربراي تقويت درخت نيز خيلي مفيد است. اما درسال دوم فقط مي توانيد اقدام به كاشت هندوانه كنيد، چون درسال دوم بخاطر شاخ وبرگ زياد درخت بر زمين سايه مي‌اندازد.

اگر قصد داريد اين باغ يا هرباغ ديگررا به صورت قطره‌اي آبياري كنيد براي اينكه از شر علف‌هاي هرز درامان باشيد، در پايين تنه هر درخت يك بطري نوشابه 1.5 ليتري را به صورت در باز و برعكس درعمق 20 تا 30 سانتيمتري قرار دهيد سپس ته بطري را بازكرده و قطره چكان لوله آبياري را درون آن قرار دهيد با اين كار چون آب به درون بطري و در عمق 20 تا 30 سانتيمتري ريخته مي‌شود بنابراين رشد علف‌هاي هرز به حداقل خود مي رسد.

فاصله كاشت درخت هلو چقدر است؟  نكاتي در مورد كاشت درخت هلو:

فاصله كاشت هلو؛  ابعاد از 7 تا 5 سانتي متر  اما برخي از كشاورزان بسته به وسعت باغ خود اين فاصله را كم يا زياد ميكنند. ساير نكات ضروري براي كاشت درخت هلو عبارتند از:

حتما درخت هلو را در خاكي با تهويه مناسب بكاريد.  حتما متوجه حركت هوا در سطح زمين شويد.

عنصر بعدي مقدار آب براي ماهيگيري آن است. هسته هاي هلو به آبياري زيادي نياز دارند پس حتما به ميزان آبياري بعد از كاشت درخت هلو توجه كنيد.

سومين شرط لازم براي كاشت درخت هلو، ميزان نور مورد نياز اين گياه است. درختان يا نهال هاي هلو به نور زيادي نياز دارند.

نحوه برداشت ميوه هلو :

روش صحيح چيدن ميوه بدين ترتيب است كه يك طرف قسمت دم ميوه بالا قرار مي گيرد و سپس پيچانده مي شود با اين شيوه به آساني و بدون ضربه و آسيب، ميوه از درخت جدا مي شود.

اگر ميوه به راحتي جدا نمي شود، با قرار دادن انگشت اشاره در مقابل شاخه اي كه ميوه از طريق دم به آن متصل است، همزمان با پيچاندن ميوه به راحتي و بدن اين كه شاخه حاصل ميوه بشكند از درخت جدا خواهد شد.

برداشت ميوه در ابتدا بدون نياز نردبان دو طرفه از بالاترين قسمتي كه با دست بتوان ميوه را چيد آغاز خواهد شد همزمان برداشت، شاخه سبك شده و بالا مي رود در نتيجه ميوه هايي كه بالاي شاخه اند قبل از اين كه از دسترس خارج شوند بايد برداشت گردند.

ميوه هاي كه در پايين شاخه قرار دارند بالا آمده و احتياجي به خم شدن براي چيدن آن ها نيست بنابراين بايد تمام ميوه هايي كه در بخش  كم ارتفاع درخت وجود دارند را با دست برداشت كرد و تا پايان برداشت ميوه در بخش مذكور از درخت، نردبان مستقر نخواهد شد.

سوراخ شدن پوست ميوه، ساييدگي ضربه و غيره به بافت ميوه آسيب مي رساند و ميوه ها را خراب مي كند . بنابراين برداشت و جابجا كردن صحيح و رعايت كيله نكات ذكر شده از ضايعات ميوه جلوگيري خواهد شد.

دروه رسيدن ميوه هلو و شليل بعد از بدست آوردن حجم و رنگ لازم خيلي زود طي مي شود و در شرايط عادي بعد از چند روز پس از برداشت به سرعت به مرحله رسيدن كامل مي رسند و عدم برداشت به موقع آن ها باعث تغيير رنگ و افت كيفي ميوه مي گردد.

اين ميوه ها داراي بافت نرم و آب زياد بوده و صدمه پذير مي باشند. بنابراين لازم است در چيدن آن ها نهايت مراقبت به عمل آيد. ميوه هاي هلو و شليل اكثرا بصورت تازه و به فاصله كمي پس از برداشت به بازار عرضه مي شوند.

البته بعضي از ارقام بر تازه خوري در صنايع تبديلي نيز مصرف مي شوند، مثل ارقامي كه براي تهيه انواع كمپوت و آبميوه كاربرد دارند. بنابراين شيوه چيدن ميوه هاو چگونگي آن ها از زمان برداشت تا مصرف و حمل نقل آن ها بر حسب نحوه مصرف آن متفاوت خواهد بود.

سالم نگه داشتن درخت

در ادامه بخش سوم به سالم نگه داشتن درخت مي پردازيم.

  • از درخت هلو خود مراقبت كنيد:

هر روز درخت هلو را بررسي كنيد و اگر پژمرده به نظر مي رسد، كمي به آن آب دهيد. بارندگي هاي فصلي، تمام نيازهاي درخت هلو را برطرف خواهد كرد؛ اما اگر شما در منطقه اي خشك با بارندگي كم زندگي مي كنيد، ممكن است درخت شما به آبياري بيشتري نياز داشته باشد.

جدا از اين، براي از بين بردن علف هاي هرز و تغذيه گياه، نياز است تا با يك كود ارگانيك، گياه خود را كوددهي كنيد. كود را به صورت دايره اي دور تا دور ريشه گياه با عمق ? سانتي متر و قطر ?.?? متر (? متر) بريزيد. با داشتن ميزان بارندگي مناسب، به معناي واقعي كلمه مي توانيد به راحتي بنشينيد و شاهد رشد درخت خود باشيد.

  • از سموم دفع آفات استفاده كنيد:

براي جلوگيري از آسيب رساندن حشرات و بيماري ها به درخت هلو، بعد از حدود يك هفته از سموم دفع آفات استفاده كنيد. همچنين مي توانيد با پخش يك رديف سم روي سطح خاك، مانع توليد مثل و ازدياد حشرات شويد.

براي دور نگه داشتن جوندگان، مي توانيد دور تا دور تنه درخت خود را با پارچه سخت مشبكي، بپوشانيد. براي كاهش احتمال ابتلاي درخت به بيماري پيچ خوردگي برگ ها، از شايع ترين بيماري ها در بين گياهان، از اسپري گوگرد ليمويي استفاده كنيد.

  • در سال به درخت خود كود دهيد:

 

دو بار در سال به درخت خود كود نيتروژن دهيد. بعد از گذشت شش هفته يا كمي بيشتر از زمان كاشت، ? پوند كود نيتروژن را به طور مساوي و يكنواخت در سطح خاك پخش كنيد. اين كار به شكوفايي درخت شما كمك مي كند. بعد از گذشت يك سال، مي توانيد حجم كود دهي را به ¾ پوند كاهش دهيد.

بعد از سال سوم، ? پوند ازت واقعي به خاك اضافه كنيد. اين كار بهتر است در فصل بهار انجام شود. براي مقاوم تر شدن درخت، آن را به مدت ? ماه بعد از اولين فصل سرما و يا هنگام رسيدن ميوه ها، كوددهي نكنيد.

نحوه ي آبياري نهال و درخت بالغ هلو چگونه است:

درخت هلو به آبياري زيادي نيازمند است. شما باتوجه به فصل و منطق هاي كه در آن زندگي ميكنيد، ميتوانيد ميزان آبياري را افزايش يا كاهش دهيد. به عنوان مثال، اگر در محيطي زندگي ميكنيد كه فضايي مرطوب دارد و دائما باران در آن باريده ميشود، نيازي به آبياري زياد وجود ندارد. حتما در زمان ميوهدهي درخت را دائما آبياري كنيد اما اين آبياري به گونهاي نباشد كه ريشههاي درخت بيش از حد خيس شده و پوسيده شود.

نحوهي كودهي درخت هلو و بهترين كودهاي شيميايي و حيواني چيست:

كودها يكي از اصلي ترين عوامل رشد درخت و افزايش ميوه‌هايش هستند. شما ميتوانيد از كودهايي همچون كود ??ـ??-?? سالي يك بار در فروردين و يا خرداد ماه براي كوددهي درختان هلو استفاده كنيد. يا از كود جوانهزني بهاره پس از مشاهده جوانه ها استفاده نماييد. شما ميتوانيد از كودهاي شيميايي و حيواني متنوعي پس از كاشت درخت هلو، استفاده كنيد.

كودهايي همچون كود دتاكس تابستانه، جيره زمستانه و يا كود مخصوص ريكاوري و غيره جز كودهايي هستند كه مي‌توان از آن‌ها براي درخت هلو استفاده كرد. اين كودها هر كدام ويژگي ها و مزاياي خاصي دارند. شما متناسب با هدف و نياز درخت‌ تان، ميتوانيد از كودهاي ذكر شده استفاده نماييد.

آفات و بيماري هاي درخت هلو :

شته، شپشك، انواع كنه هاي گياهي و لارو حشره بيد زرد رنگ از جمله آفات درخت هلو هستند.

از شايعترين بيماريها و آفات درخت هلو ميتوان به موارد زير اشاره كرد:

قارچهاي خاكزاد

حشره بيد زرد رنگ

باكتري زانتوموناس كمپستريس

بيماريهاي قارچي

آفت حشره شيشك

بيماري پوسيدگي قهوه‌اي

كنترل علف هاي هرز باغات هلو :

علف هرز به گياهي اطلاق مي شود كه در جايي ناخواسته مي رويد يعني در جايي كه انسان مايل نباشد آن گياه در آن جا رشد نمايد علف هاي هرز راه هاي مختلف بشرح ذيل به محصولات كشاورزي خسارت وارد مي نمايد.

1- رقابت با محصولات زراعي و باغي در جذب آب، مواد غذايي و نور.

2- ترشح مواد مسموم كننده از طريق ريشه در خاك (اثر آليلوپاتيك) كه اين حساسيت موجب محدود يا متوقف شدن رشد ساير گياهان مي شود.

3- كاهش كيفيت محصولات زراعي و باغي.

4- تشديد امراض و آفات گياهي.

5- افزايش مخارج توليد.

6- افزايش مشكلات در مديريت آب.

7- براي دفع علف هاي هرز مي توان از سه روش پيشگيري، نابودي كامل(زدودن) و مبارزه استفاده كرد.

پيشگيري از رشد علف هاي  هرز باغات هلو :

عبارتست از مجموعه عملياتي كه از ورود يك علف هرز جديد به يك منطقه معين جلوگيري مي شود مانند استفاده از بذر تميز، كود دامي پوسيده عاري از بذور علف هاي هرز و يا آبياري با آب تميز و غيره. عبارت است از به كار گرفتن كليه روش ها و امكانات براي از بين بردن تمام قسمت مختلف علف هرز شامل شاخه،برگ،ريشه،ميوه، و بذر.

مبارزه با علف هاي هرز در باغات هلو :

عبارت است از كليه عمليات و امكانات، براي كاهش جمعيت علف هاي هرز به نحوي هرز باقيمانده نتواند ضرر اقتصادي به باغ وارد نمايد. اين طريقه، عملي ترين و مرسوم ترين روش دفع علف هاي هرز بوده كه شامل روش هاي متفاوت بشرح ذيل مي باشد :

1- مبارزه مكانيكي.

2- مبارزه زراعي.

3- مبارزه بيولوژيكي.

4- مبارزه تلفيقي.

5- مبارزه شيميايي.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ

بهترين خريد آسياب قهوه صنعتي و قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بزرگ ايراني با ضمانت و خدمات پس از فروش در سراسر كشور

 

بهترين قيمت آسياب قهوه صنعتي بزرگ چقدر است؟ ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي چيست؟ چرا بايد آسياب قهوه صنعتي ايراني بخريم؟ قيمت آسياب قهوه صنعتي چقدر است؟ كدام از آسياب هاي قهوه ايراني مي توانند بهترين نتيجه را داشته باشند؟ همه اين سوالات را ما در اين پست، بررسي و تحقيق كرده ايم تا شما بتوانيد خريد آسوده و مقرون به صرفه اي داشته باشيد.

ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه صنعتي

همانطور كه مي دانيد قهوه تازه مزه، عطر و بوي بي نظيزس دارد از اين رو براي كافه، كافي شاپ، غذاخوري، رستوران يا حتي منزل بسته به حجم كار و استفاده، لازم است آسياب قهوه صنعتي يا خانگي داشته باشيد. اما مهم ترين نكته براي خريد آسياب قهوه صنعتي - نيمه صنعتي داشتن ويژگي هاي خوب و عالي است كه شما را در آينده از تعويض و يا تعمير قطعات دستگاه بي نياز مي كند. مهم ترين ويژگي هاي يك آسياب قهوه صنعتي - نيمه صنعتي و يا خانگي عبارتند از:

  • داشتن قدرت موتوري بالا به منظور آسياب قهوه ( اين قدرت موتور بهتر است متناسب با ميزان آسياب شما تعبيه شده باشد قطعاً براي آسياب قهوه صنعتي، قدرت موتور بايد بسيار خوب و متمايز از آسياب هاي ديگر باشد.)
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب انواع قهوه اين موضوع بخصوص در مورد آسياب صنعتي قهوه و آسياب نيمه صنعتي قهوه حائز اهميت است. زيرا بايد شما بتوانيد انواع مدل هاي قهوه را در رستوران با كافه ارائه دهيد و هر كدام نيازمند آسياب مخصوص به خود هستند. از اين رو بايد دستگاه قابليت هر نوع آسيابي را با درجه ريز و درشت داشته باشد.
  • قابليت آسياب قهوه ترك داشته را داشته باشد. بيشتر آسياب هاي خانگي و حتي صنعتي قادر به آسياب قهوه ترك نيستند زيرا آسياب قهوه ترك بسيار ريز( پودر نرم) است و هر دستگاهي چنين امكاناتي را ندارد. از اين رو لازم است اين مساله را در همان ابتدا مورد بررسي قرار دهيد.
  • داراي فن خنك كنندگي به منظور خنك نگه داشتن موتور و دستگاه! اين مساله شايد در نگاه اول چندان مهم نباشد اما پاي عمل كه مي رسد بسيار مهم است زيرا دستگاه به صورت ناخودگاه با فشار و كاركرد پشت سر هم گرم مي شود و اين گرما مي تواند بر روي آسياب قهوه تاثير بگذارد به همين دليل آساب قهوه شما برشته و سوخته خواهد شد. اما با داشتن فن خنك كنندگي اين مساله پيش نمي آيد و شما مي توانيد در آسياب هاي طولاني و پشت سر هم  قهوه خرد شده را با كيفيت بالا داشته باشيد. اين موضوع بخصوص براي آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حياتي است.
  • پرتي قهوه در آسياب هاي صنعتي زياد است. همانطور كه مي دانيد قهوه يك محصول وارداتي و گران مي باشد از اين رو بايد در زمان آسياب، كمترين پرتي وجود داشته باشد در غير اين صورت مقرون به صرفه نيست! اكثر دستگاه هاي آسياب قهوه حدود 200 تا 300 گرم پرتي را بين هر آسياب تا آسياب بعدي دارند و اين مقدار پرتي قابل توجه است بخصوص زماني كه تعداد دفعات آسياب قهوه زياد باشد. سوال اينجاست آيا آسيابي وجود دارد كه پرتي آن كمتر از اين ميزان و يا صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! برخي از برندهاي ايراني با تكنولوژي روز توانسته اند اين مشكل را به حداقل برسانند و صرفه جويي اقتصادي ايجاد كنند مانند آسياب قهوه صنعتي يوكار كه توانسته در نمونه صنعتي و نيمه صنعتي خود اين مشكل را به صفر برساند.
  • داشتن مخزن بزرگ و قابل شستشو هم يكي ديگر از ويژگي هاي خوب و مهم آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. در آسياب هاي بزرگ قهوه لازم است مقدار زيادي از دانه هاي قهوه آسياب شوند به همين دليل اگر مخزن ظرفيت بيشتري داشته باشد سهولت و سرعت كار بيشتر است.  علاوه بر اين بايد بعد از هر مرتبه آسياب ذرات باقي مانده از آسياب هاي قبلي بايد ازمخزن به خوبي پاك شوند زيرا مي توانند در طعم و مزه آسياب هاي جديد تاثير بگذارند. به همين دليل براي خريد آسياب صنعتي قهوه  بهتر است مخزن بزرگ  و قابل جدا شدن به منظور شستشو و نظافت تهيه شود.
  • يكي از مهم ترين قطعات آسياب تيغه هاي آن محسوب مي شود. تيغه بايد بتواند اسياب يكدست و خوبي را ارائه كند.  اغلب تيغه هاي فولادي و استيل از نظر مقاومت خوب هستند؛ اما بايد در نظر داشته باشيد نحوه قرار گيري تيغه ها است كه مي تواند خروجي را تعيين كند. حتماً در هنگام خريد به هر دو مساله مقاومت تيغه و عملكرد آن توجه داشته باشيد.
  • زيبايي ظاهري و كيفيت جنس بدنه هم يكي ديگر ازفاكتورهاي خوب بودن آسياب قهوه است كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. در نظر داشته باشيد با گذشت زمان لكه هاي كثيفي و باقي ماندن ذرات قهوه بر روي بدنه اجتناب ناپذير هستند. اگر جنس بدنه مرغوب و خوب باشد اين مساله به راحتي قابل حل است در غير اين صورت ظاهر دستگاه بسيار زشت و نامطلوب خواهد شد. اين مساله براي كافي شاپ ها و قهوه فروشي ها كه دستگاه آسياب به عنوان دكوراتيو فضاي كار آنها، نيز مورد استفاده قرارميگيرد ضرورت بيشتري دارد. بهتر است جنس بدنه فلزي و با پوشش رنك النرواستاتيك مقاوم باشد.
  •  گارانتي و خدمات پس از فروش هم يكي از موارد مهمي است كه متاسفانه در زمان خريد كمتر به آن توجه مي شود. اكثر افراد براي خريد آسياب قهوه اين گزينه مهم را در نظر نمي گيرند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي گزافي بابت اين ناآگاهي بپردازند. زيرا بيشتر برندهاي خارجي آسياب قهوه، فاقد گارانتي و خدمات پس از فروش هستند از اين رو شما در صورت خرابي يا نياز به تعمير قطعه بايد هزينه هاي زيادي بپردازيد. همچنين در برخي از موارد به خاطر موضوع تحريم قطعات آن دستگاه در داخل كشور موجود نيست و يا در صورت وجود هزينه هاي نجومي دارد. از اين رو توصيه ما قبل از خريد، توجه به داشتن خدمات پس از فروش و گارانتي است.

 

 

 

 

قيمت آسياب قهوه صنعتي 

قيمت آسياب قهوه صنعتي و يا نيمه صنعتي بسته به عملكرد، كارايي، امكانات آن متفاوت است. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از آسياب ها متاسفانه با داشتن امكانات كم و كارايي ضعيف قيمت بالايي دارند. البته درنظر داشته باشيد لزوماً هر آسياب قهوه ارزان قيمت، حرفه اي و مناسب نيست و برعكس! شما بايد با توجه به نكات ذكر شده براي آسياب قهوه مقايسه قيمت آسياب قهوه را در نظر داشته باشيد. بخصوص گزينه خدمات پس از فروش و گارانتي بعد از عملكرد خوب دستگاه بسيار حائز اهميت هستند.

 دستگاه آسياب قهوه بزرگ

چرا بايد آسياب قهوه صنعتي ايراني بخريم؟ قيمت دستگاه آسياب قهوه بزرگ ايراني چقدر است؟ همانطور كه مي دانيد قيمت دستگاه آسياب قهوه بزرگ ايراني كمتر از برندهاي مشابه خارجي است. شايد اين تصور را داشته باشيد كه كيفيت اين گرايندرهاي صنعتي ايراني همانند برندهاي خارجي نيست! اما اين تصور اشتباه است! زيرا برخي از برندهاي ايراني توانسته اند عملكردي به مراتب بهتر از برندهاي خارجي داشته باشند به عنوان مثال يكي از آسياب هاي خوب و پرفروش ايراني كه توانسته همه فاكتورها را يكجا در كنار هم داشته باشد آسياب قهوه يوكار است. اين آسياب با داشتن تيغه هاي عالي و آسياب يكدست با قابليت آسياب قهوه ترك، فن خنك كنندگي، عدم پرتي قهوه و داشتن خدمات پس از فروش و گارانتي يكي از بهترين آسياب قهوه ايراني است.

چرا لازم است يك آسياب قهوه (بهتر) بخريم؟

اگر دوست داريد يك فنجان قهوه با طعمي بهتر نوش جان كنيد بايد به فكر خريد آسياب قهوه باشيد. شايد هم وقتش رسيده به دنبال ارتقا آسياب قهوه خود باشيد. دلايل مهمي كه مي تواند شما را به داشتن يك آسياب قهوه بزرگ  حرفه اي ترغيب كند. بخصوص زماني كه در اين حرفه مشغول به كار هستيد و يا دوست داريد به صورت حرفه اي قهوه درست كنيد.

  •  قهوه آسياب شده‌اي كه خريداري مي كنيد خوب نيست

بر كسي پوشيده نيست كه آسياب هايي كه خريداري مي كنيد مدت ها قبل، آسياب شده اند و احتمالاً بيات شده اند. از اين رو شما طعم و مزه واقعي قهوه را متوجه نمي شويد. شايد باورش سخت باشد اما دقيقه هم مي تواند روي طعم و مزه تاثير بگذارد به عنوان مثال قهوه اي كه 10 دقيقه قبل آسياب شده باشد با قهوه اي كه همين الان آسياب شده تفاوت دارد. علاوه بر اين انتخاب نوع قهوه بر عهده شما نيست و شما حق انتخاب نداريد! اين در حالي است كه در صورت داشتن گرايندر قهوه شما مي توانيد بهترين برند قهوه را بدون ناخالصي خودتان تهيه كنيد.

  • اندازه آسياب مناسب براي خودتان

يكي از مهم ترين گزينه هاي دم كردن قهوه به صورت حرفه اي داشتن آسياب مناسب با اندازه مشخص است. آسياب هايي كه از مغازه خريداري مي كنيد ممكن است بيش از اندازه درشت يا ريز باشند. اين مساله مي تواند روي دستگاه قهوه ساز و طعم قهوه شما تاثير بگذارد. بسياري از گرايندرهاي قهوه نمي توانند آسياب قهوه ترك را داشته باشند. آسياب هاي قهوه يوكار در همه مدل هاي خود، حتي مدل خانگي اين قابليت را به خوبي دارد.

  •  صرفه جويي اقتصادي بخصوص براي كافي شاپ

تصور كنيد شما كافي شاپ يا رستوران و ... داريد و داراي چندين دستگاه مختلف هستيد از جمله : وي شصت،  فرانسوي و يك ماشين اسپرسو، يك فرنچ‌پرس. حالا بايد براي هر كدام از اين دستگاه ها جداگانه آسياب قهوه مخصوص به خود تهيه كنيد اين در حالي است كه مي‌توانيد فقط با خريداري يك بسته قهوه خوب با گرايندر خودتان هر ميزان آسياب با درجه خاص داشته باشيد!

  •  رهايي از قهوه بي كيفيت و غير يكدست

اگر مي خواهيد يك قهوه حرفه اي داشته باشيد بايد در آسياب خود دانه هاي غير يكدست را حذف كنيد. زيرا اين دانه ها منجر به طعم قهوه بد مي شوند. اين تنها در زماني ممكن است كه شما يك اسياب خوب  داشته باشيد تا بتوانيد همه دانه ها را به صورت يكدست و متوازن خرد كنيد. د رغير اين صورت همين ناترازي مي تواند طعم قهوه را ترش و يا تلخي قهوه را افزايش دهد.

d8_pwl6.jpg

خريد آسياب قهوه صنعتي

داشتن و خريد گرايندر قهوه براي هر كسب و كاري كه با دانه هاي قهوه و قهوه آسياب شده ارتباط  دارد ضروري است. از كافي شاپ هايي كه روزانه مقدار زيادي قهوه تازه مي فروشند، تا قهوه فروشي ها و يا افرادي كه براي نياز خودشان قهوه درست مي كنند.

با توجه با موارد ذكر شده براي انتخاب بهترين قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي بزرگ  توصيه مي شود از بهترين برندهاي ايراني استفاده كنيد تا در صورت مشكل به راحتي بتوانيد با كمترين هزينه آن را رفع كنيد. اما شايد بپرسيد آيا آسياب قهوه صنعتي ايراني با همه اين فاكتورها وجود دارد؟ آيا آسياب هاي قهوه ايراني قابل رقابت با برندهاي خارجي هستند؟ درجواب بايد گفت: بله!

بعضي از برندهاي ايراني همانند آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي يوكار در بازار هستند كه توانسته اند همه فاكتورهاي خوب را يكجا داشته باشند. همچنين آسياب قهوه يوكار با داشتن گارانتي، نماينده  و خدمات پس از فروش در سراسر كشور توانسته رضايتمندي مشتريان زيادي را در كارنامه خود داشته باشد. براي مشاهده مشخصات فني اين محصول و يا  قيمت دستگاه آسياب قهوه صنعتي  مي توانيد با سرچ همين كلمه (آسياب قهوه صنعتي يوكار)  دراينترنت به صفحه مربوطه آن وارد شويد. همچنين اين مجموعه توانسته در زمينه توليد آسياب قهوه نيمه صنعتي هم پيشرو باشد. قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار كمي ارزان تر از مدل صنعتي آن مي باشد اما از نظر عملكرد نسبت به مدل صنعتي كاملاً يكسان است.

منبع: https://cafehdanesh.com/%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%a8-%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87-%d8%b5%d9%86%d8%b9%d8%aa%db%8c-%d8%a8%d8%b2/